Kontakt os

Telefontid
Mandag til Fredag 7 – 17

Adresse
Nordkranvej 2, 3540 Lynge

Telefon
2888 8000

Mail
info@fagakademiet.dk

Lars Kure

Direktør

Lars Kure har mange års erfaring med resocialiserende indsatser gennem sin tidligere ansættelse i Kriminalforsorgen som enhedschef på direktionsniveau for uddannelse og beskæftigelse under Område Hovedstaden.

Lars Kure har bred erfaring med ledelse og har derigennem arbejdet med udvikling, motivation, samarbejde og implementering. Derudover har Lars Kure erfaring i at arbejde med politisk styrede mål og organisationer.

Med afsæt i en håndværksfaglig baggrund har Lars videreuddannet sig indenfor resocialisering, offentlig forvaltning og ledelse.

DIREKTE          +45 2213 3068

MAIL             lk@fagakademiet.dk

Anina In-hye Krüger

Projektleder

Anina In-hye Krüger har mange års erfaring med resocialiserende indsatser og undervisning gennem sin tidligere ansættelse i Kriminalforsorgen, som bl.a. resocialiseringskonsulent.

Gennem sin funktion som uddannelsesleder i Kriminalforsorgen har Anina bred erfaring med kvalitetssikring og tilrettelæggelse af undervisning indenfor voksenundervisningsområdet. Derudover har Anina bred erfaring med gennemførsel af uddannelsesforløb for udsatte borgere, herunder også uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning.

Med afsæt i en undervisningsfaglig baggrund har Anina In-hye Krüger videreuddannet sig indenfor resocialisering, ledelse og radikalisering.

DIREKTE          +45 3136 6943

MAIL             ak@fagakademiet.dk

Lone Harpelund

Faglig koordinator

Lone Harpelund har mange års erfaring med vejledning og undervisning indenfor specialområdet gennem sin tidligere ansættelse i Center for udvikling og støtte under Hillerød Kommune.

Lone har erfaring med at arbejde med en meget bred målgruppe og har fokus på helhedstænkning, samarbejde og koordineret støtte for den enkelte borger ift. deres totale livssituation.

Lone har arbejdet med både individuel vejledning og gruppevejledning.

Med afsæt i en sundhedsfaglig baggrund og et alsidigt arbejdsliv har Lone bred viden indenfor helhedsorienterede sociale indsatser.

DIREKTE          +45 2888 8000

MAIL             lh@fagakademiet.dk

ADRESSE

Nordkranvej 2
3540 Lynge

TELEFON

+45 2888 8000

MAIL

info@fagakademiet.dk